Vloer- en tegelwerken met oog voor detail

 

Jens Fierens, uw professionele vloerder in Dendermonde

Vanuit de passie voor de bouw begon Jens Fierens als vloerder in Dendermonde en omstreken. Met zijn eigen bedrijf legt hij professionele en kwaliteitsvolle vloeren in de meest uiteenlopende materialen. Ontdek de verschillende diensten op maat van uw project.

Vloerwerken

Voor alle types van vloerwerken bent u bij ons welkom. Als ervaren vloerder leggen wij vloeren in uw kamer tot in uw volledige woning. Na de kwaliteitsvolle afwerking wordt de werf ook steeds netjes achtergelaten.

Tegelwerken

Prachtige tegels tegen uw muren bekomt u dankzij de tegelwerken van Jens Fierens. Alle vormen van tegels worden nauwkeurig geplaatst en verfijnd afgewerkt.

Terrassen

Genieten op uw terras begint met ons aan te spreken voor de aanleg van uw terras. Kies het materiaal en wij zorgen voor de ideale aanleg.

Klinkerwerken

Als u klinkers wenst voor uw oprit of andere paden rond uw woning dan zit u goed bij ons. Met onze klinkerwerken in de buurt van Dendermonde krijgt u een gebruiksvriendelijke ondergrond.

Grondwerken

Schakel ons in voor handige grondwerken rond uw woning. Als voorbereidend werk voor uw terras en oprit of om de grond rond uw woning te egaliseren, het is allemaal mogelijk met ons.

Contacteer ons vandaag nog en ontvang onze gratis offerte op maat van uw budget.